D85211 Plinta PVC Deconika 85 stejar rustic – Plinta parchet cu canal cablu

SKU: D85211

23,80 lei

Cumpara acum

Detalii: Produsele se livreaza din stoc sau pe comanda
Livrare: Costul de curier va fi comunicat dupa finalizarea comenzii
Pretul afisat este pe bucata sau pentru 1mp

Ai nevoie de ajutor?

Expertii nostri sunt gata sa te ajute

Suna la : 0770 505 654

PLINTA PARCHET STEJAR RUSTIC – PLINTA DECONIKA

PLINTA PARCHET DECONIKA este un produs modern care combină experiența noastră de mulți ani și materialele ecologice. Lumea secolului 21 dictează standardele moderne. Odată cu respectul ecologic al materialelor, căutarea de noi forme și decoruri a devenit cheia creării unui produs de succes.

Concizie, rigoare – acestea sunt tendințele moderne care ne-au ghidat designerii. Combinând armonios toate acestea, am obținut un rezultat excelent, iar plinta deconika ește soluția perfectă pentru interiorul tău.

AVANTAJE PLINTA PARCHET STEJAR RUSTIC DECONIKA

 • Design inteligent si modern cu canal pentru cabluri si o parte frontala dintr-o singura bucata;
 • Instalare ușoara și posibilitatea de a schimba rapid cablurile, fără a demonta plinta;
 • O colecție bogata de decoruri realiste, cu un strat de protecție de lungă durată

Care este diferența dintre PVC și PVC fără plumb? Plinta Deconika este realizata din compusi fara plumb!

Clorura de polivinil (PVC) este un material esențial pentru viața noastră de zi cu zi. Este utilizat în orice, de la produse rigide, cum ar fi țevi, plinte și profile de ferestre, până la produse flexibile, cum ar fi cabluri electrice și folie de ambalare.
Stabilizatorii sunt materiale esențiale pentru ca aceste produse din PVC să arate durabilitatea și/sau să mărească stabilitatea mucegaiului. Sărurile metalice sunt ingredientul principal al stabilizatorilor și sunt optimizate pentru fiecare aplicație.
Compușii de plumb au fost utilizați de mult timp pentru PVC rigid, cum ar fi țevi plinte, și profile de ferestre, și manta de sârmă etc. Cu toate acestea, în zilele noastre, plumbul este din ce în ce mai evitat din cauza toxicității sale.

Ideal produce in fabrica sa produse marca Deconika, realizate din compusi fara plumb. Respectand astfel normele Europene in vigoare.

Prezentare plinta parchet - plinta pvc deconika

articol plinta din PVC Deconika plinta parchet

Plinta din PVC Deconika 85 mm: Eleganță și Funcționalitate pentru Spațiul Tău

Introducere

Plinta din PVC Deconika, cu o înălțime de 85 mm, este o alegere excelentă pentru oricine dorește să adauge un finisaj elegant și funcțional spațiului interior. Această plintă oferă un echilibru perfect între estetică și practicitate, fiind ideală pentru diverse aplicații în locuințe, birouri și alte spații comerciale. În continuare, vom explora caracteristicile, avantajele și utilizările plintei din PVC Deconika de 85 mm, evidențiind de ce ar trebui să o considerați pentru următorul dvs. proiect de renovare.

Caracteristicile Plintei din PVC Deconika 85 mm

 1. Înălțime Generoasă: Cu o înălțime de 85 mm, această plintă oferă un aspect robust și elegant, fiind suficient de înaltă pentru a acoperi îmbinările dintre perete și pardoseală și pentru a proteja pereții de lovituri și zgârieturi.
 2. Material Durabil: Fabricată din PVC de înaltă calitate, plinta Deconika este rezistentă la impact, zgârieturi și umiditate, asigurând o durată lungă de viață și menținerea unui aspect impecabil.
 3. Rezistență la Umiditate: Plinta din PVC nu se deformează și nu se umflă în contact cu apa, fiind ideală pentru încăperi cu umiditate ridicată, cum ar fi băile și bucătăriile.
 4. Ușor de Întreținut: Suprafața netedă a plintei permite o curățare rapidă și eficientă. Este suficientă o simplă ștergere cu o cârpă umedă pentru a menține plinta curată și strălucitoare.
 5. Instalare Simplă: Plinta Deconika este proiectată pentru o instalare ușoară, fie cu adeziv, fie cu șuruburi și dibluri, în funcție de preferințele dvs. și de specificațiile proiectului.
 6. Varietate de Finisaje: Disponibilă într-o gamă largă de culori și modele, plinta Deconika poate fi adaptată pentru a se potrivi cu orice stil de design interior.

Avantajele Utilizării Plintei din PVC Deconika 85 mm

 • Estetică Modernă: Plinta de 85 mm oferă un aspect elegant și modern, contribuind la un finisaj de înaltă calitate al încăperii.
 • Protecție Eficientă: Datorită înălțimii sale, plinta protejează eficient pereții de lovituri și zgârieturi, menținându-i în condiții optime.
 • Ușurință în Instalare și Întreținere: Plinta din PVC este ușor de montat și întreținut, economisind timp și efort în comparație cu alte tipuri de plinte.
 • Durabilitate: Materialul PVC de înaltă calitate asigură o rezistență sporită la uzură și umiditate, fiind o soluție pe termen lung.
 • Eco-Friendly: PVC-ul utilizat în fabricarea plintei este reciclabil, contribuind astfel la protejarea mediului.

Aplicații ale Plintei din PVC Deconika 85 mm

 • Locuințe Rezidențiale: Ideală pentru livinguri, dormitoare, holuri și alte spații de locuit, oferind un finisaj curat și estetic.
 • Spații Comerciale: Perfectă pentru birouri, săli de conferințe și magazine, asigurând un aspect profesional și îngrijit.
 • Instituții Publice: Potrivită pentru școli, spitale și alte clădiri publice unde durabilitatea și igiena sunt esențiale.
 • Spații Umede: Datorită rezistenței la apă, plinta din PVC Deconika este ideală pentru băi, bucătării și subsoluri.

Plinta Parchet – Concluzie

Plinta din PVC Deconika de 85 mm reprezintă o soluție excelentă pentru finisarea interioară a pereților, oferind un echilibru perfect între estetică și funcționalitate. Cu o gamă largă de aplicații și avantaje evidente, această plintă este potrivită pentru diverse tipuri de spații, de la locuințe rezidențiale la spații comerciale și instituționale. Alege plinta din PVC Deconika de 85 mm pentru a beneficia de un finisaj de calitate și de o protecție de lungă durată pentru pereții tăi.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “D85211 Plinta PVC Deconika 85 stejar rustic – Plinta parchet cu canal cablu”

Your email address will not be published. Required fields are marked

People also bought

Our Services

Free Shipping

Free Shipping On US

Money Returns

Return Within 30 Days

Secure Payment

Safe & Secure Payment

Support 24/7

Contact 24 Hours Day

SPECIAL PRODUCT

0 Days
0 Hours
0 Minutes
0 Seconds