KN59213 stejar nordic plinta parchet – plinta PVC Klassic 59

SKU: KN59213

15,00 lei

Cumpara acum

Detalii: Produsele se livreaza din stoc sau pe comanda
Livrare: Costul de curier va fi comunicat dupa finalizarea comenzii
Pretul afisat este pe bucata sau pentru 1mp

Ai nevoie de ajutor?

Expertii nostri sunt gata sa te ajute

Suna la : 0770 505 654

Plinta Parchet – Plinta PVC Klassic: Soluția Versatilă pentru Finisaje Interioare

Plinta parchet plinta PVC Klassic este o alegere populară pentru finisarea interioară a pereților datorită numeroaselor sale avantaje, inclusiv durabilitatea, ușurința de instalare și întreținere, precum și prețul accesibil. Acest tip de plintă este potrivit atât pentru spații rezidențiale, cât și comerciale, oferind o soluție practică și estetică. Sa vedem in detaliu caracteristicile, avantajele și aplicațiile plintei din PVC.

Plinta parchet Plinta PVC Klassic – Caracteristicile Plintei din PVC

 1. Durabilitate: PVC-ul este un material cunoscut pentru rezistența sa la uzură, impacturi și umiditate. Plintele din PVC sunt durabile și nu se deteriorează ușor, asigurând o protecție de lungă durată pentru pereți.
 2. Rezistență la Umiditate: Spre deosebire de lemn, plintele din PVC nu absorb apa, ceea ce le face ideale pentru încăperi cu umiditate ridicată, precum băi, bucătării și subsoluri.
 3. Flexibilitate: PVC-ul este un material flexibil, ceea ce facilitează instalarea plintelor pe suprafețe neuniforme sau în colțuri dificile.
 4. Ușor de Întreținut: Suprafața netedă a plintei din PVC permite o curățare rapidă și ușoară. Este suficientă o simplă ștergere cu o cârpă umedă pentru a menține plinta curată.
 5. Varietate de Finisaje: Plintele din PVC sunt disponibile într-o gamă largă de culori și modele, inclusiv imitații de lemn, pentru a se potrivi cu orice stil de design interior.
 6. Eco-Friendly: PVC-ul poate fi reciclat, ceea ce contribuie la protecția mediului înconjurător.

Plinta parchet -Avantajele Utilizării Plintei PVC Klassic

 •  Cost-eficiență: Plintele din PVC sunt, de obicei, mai accesibile decât cele din lemn sau alte materiale, oferind un raport excelent calitate-preț.
 • Instalare Facilă: Datorită greutății reduse și flexibilității, plintele din PVC sunt ușor de tăiat și montat, economisind timp și efort în procesul de instalare.
 • Versatilitate: Potrivită pentru o varietate de aplicații, de la locuințe la spații comerciale și instituționale.
 • Durabilitate în condiții variate: Rezistența la umiditate și la schimbări de temperatură face plintele din PVC ideale pentru diverse medii interioare.

Plinta parchet – Aplicații Plinta PVC Klassic

 • Locuințe Rezidențiale: Ideală pentru livinguri, dormitoare, holuri și alte spații de locuit, oferind un finisaj curat și estetic.
 • Spații Comerciale: Perfectă pentru birouri, săli de conferințe și magazine, asigurând un aspect profesional și îngrijit.
 • Instituții Publice: Potrivită pentru școli, spitale și alte clădiri publice unde durabilitatea și igiena sunt esențiale.
 • Spații Umede: Datorită rezistenței la apă, plintele din PVC sunt ideale pentru băi, bucătării și subsoluri.

Plinta parchet – Plinta PVC Klassic reprezintă o soluție practică și estetică pentru finisarea interioară a pereților. Cu o gamă variată de culori și modele, durabilitate sporită și ușurință în instalare și întreținere, această plintă este potrivită pentru diverse aplicații, de la locuințe rezidențiale la spații comerciale și instituționale. Alege plinta parchet KN203 pentru a beneficia de un finisaj de calitate și de o protecție de lungă durată pentru pereții tăi.

Ghid de Montare a Plintei din PVC

Montarea plintei din PVC este un proces relativ simplu și poate fi realizat fără ajutorul unui profesionist, dacă urmați pașii corecți. Plintele din PVC sunt ușor de manevrat și de tăiat, iar instalarea lor nu necesită unelte speciale. Iată un ghid pas cu pas pentru a monta corect plinta din PVC.

Materiale și Unelte Necesare

 • Plintă din PVC
 • Metru de măsură
 • Fierăstrău sau cutter
 • Șurubelniță sau bormașină
 • Dibluri și șuruburi (sau adeziv pentru montare, în funcție de metoda aleasă)
 • Nivelă
 • Creion
 • Colțare și capace de terminare (opțional)
 • Lipici pentru PVC (opțional)

Pasul 1: Pregătirea Suprafeței

 1. Curățarea zonei: Asigurați-vă că peretele și podeaua sunt curate și uscate. Îndepărtați orice praf, murdărie sau resturi care ar putea împiedica adeziunea plintei.
 2. Măsurarea și marcarea: Măsurați lungimea peretelui pentru a ști câtă plintă este necesară. Marcați locurile unde plinta va fi montată.

Pasul 2: Tăierea Plintei

 1. Măsurarea plintei: Măsurați și marcați lungimea necesară pe plintă.
 2. Tăierea: Folosiți un fierăstrău sau un cutter pentru a tăia plinta la dimensiunea corectă. Asigurați-vă că tăieturile sunt drepte pentru o îmbinare perfectă. Dacă utilizați colțare sau capace de terminare, luați în considerare spațiul necesar pentru acestea.

Pasul 3: Fixarea Plintei

Există două metode principale de fixare a plintei din PVC: cu șuruburi și dibluri sau cu adeziv.

Metoda 1: Fixare cu Șuruburi și Dibluri

 1. Găurirea peretelui: Marcați locurile unde vor fi montate diblurile, la intervale de aproximativ 40-50 cm. Folosiți bormașina pentru a face găurile necesare.
 2. Inserarea diblurilor: Introduceți diblurile în găurile făcute.
 3. Fixarea plintei: Poziționați plinta pe perete și fixați-o cu șuruburi, folosind o șurubelniță. Asigurați-vă că plinta este dreaptă, folosind o nivelă.

Metoda 2: Fixare cu Adeziv

 1. Aplicarea adezivului: Aplicați adeziv pe partea din spate a plintei, în linii continue sau puncte, conform instrucțiunilor producătorului.
 2. Fixarea plintei: Poziționați plinta pe perete și apăsați ferm pentru a asigura o adeziune bună. Țineți plinta în poziție câteva minute pentru a permite adezivului să prindă.

Pasul 4: Finalizarea

 1. Montarea colțarelor și capacelor de terminare: Dacă utilizați colțare sau capace de terminare, montați-le la colțurile și capetele plintei pentru un aspect finisat.
 2. Verificarea: Asigurați-vă că plinta este bine fixată și dreaptă. Ajustați, dacă este necesar.

Sfaturi Suplimentare

 • Începeți de la un colț: Dacă montați plinta în întreaga cameră, începeți de la un colț și continuați în jurul camerei pentru a asigura îmbinări perfecte la colțuri.
 • Utilizați colțare interioare și exterioare: Acestea ajută la realizarea îmbinărilor curate și estetice la colțurile interioare și exterioare ale camerei.
 • Utilizați o nivelă: Asigurați-vă că plinta este montată perfect orizontal pentru un aspect profesional.

Montarea plintei din PVC este un proiect DIY accesibil și rapid care poate îmbunătăți considerabil aspectul unei camere, protejând în același timp pereții de deteriorări. Cu uneltele potrivite și puțină răbdare, puteți obține un rezultat de calitate.

Dimensiuni 220 × 2,1 × 5,9 cm

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “KN59213 stejar nordic plinta parchet – plinta PVC Klassic 59”

Your email address will not be published. Required fields are marked

People also bought

Our Services

Free Shipping

Free Shipping On US

Money Returns

Return Within 30 Days

Secure Payment

Safe & Secure Payment

Support 24/7

Contact 24 Hours Day

SPECIAL PRODUCT

0 Days
0 Hours
0 Minutes
0 Seconds