Parchet SPC Amaron Wood EIR Stejar Priceton CAS 228

SKU: CAS228
  • CAS 228 stejar priceton parchet spc amaron wood pardoseala arbiton

174,90 lei

Cumpara acum

Detalii: Produsele se livreaza din stoc sau pe comanda
Livrare: Costul de curier va fi comunicat dupa finalizarea comenzii
Pretul afisat este pe bucata sau pentru 1mp

Ai nevoie de ajutor?

Expertii nostri sunt gata sa te ajute

Suna la : 0770 505 654

Parchet SPC Amaron EIR

Fiabilitate și maturitate în interiorul tău: Stejar Princeton

Descoperiți un podea care combină maturitatea cu fiabilitatea, inspirată de natura arboretumului prestigioasei Universități Princeton. Stejarul Princeton este un pardoseală din vinil a cărei culoare este o combinație elegantă de nuanțe de gri, maro și roșu, făcându-l o alegere ideală, universală pentru diferite stiluri de interior. Surprinzător de neutru, acest podea fascinează și prin unicitatea și caracterul său.

Parchet SPC Amaron – Inspirație din natură

Complexitatea naturii reflectată în podea – acest lucru descrie cel mai bine culoarea Stejarului Princeton. Numele este inspirat de stejarul roșu inspirator care crește în arboretumul prestigioasei Universități Princeton din America, acest panou de vinil reflectă fiabilitatea și maturitatea, amintind de durabilitatea acestui copac vechi de secole.

Universalitatea culorilor

Podeaua în culoarea Stejarului Princeton este o simfonie a armoniei – un amestec echilibrat de gri, maro și roșu. Este o alegere multifuncțională care se potrivește perfect cu diferite stiluri interioare, fiind în același timp excepțional de neutru și universal.

Caracteristici ale decorului

Decorațiunea a fost creată pe baza de plăci de stejar, care sunt caracterizate prin textura lor distinctă, fisurile și abundența de noduri. Contrastele delicate de fragmente deschise și închise la culoare creează o textură dinamică și interesantă pe suprafață. Petele de murdărie și strălucirea adaugă acestui podea un caracter suplimentar.

Stejarul Princeton și filosofia Hygge

Când vine vorba de tendințe, Stejarul Princeton se încadrează perfect în filosofia Hygge – bucurându-se de lucrurile mici, căldura, confortul. Colorarea neutra, „săpunată” a lemnului aduce calm în spațiu, subliniind în același timp rusticitatea sa ușoară. Podeaua Stejarului Princeton se potrivește perfect cu țesăturile moi, împletiturile vieneze pe elementele de mobilier sau cu nuanțele solare ale lemnului.

Propuneri de combinații

Culoarea subtilă a podelei Stejarului Princeton echilibrează frumos mobilierul în nuanțe de soare sau miere, în special cu elemente realizate manual. Structurile naturale de piatră – cum ar fi pietrisul, conglomeratul sau cuarțul – completează perfect acest decor. Sugerăm combinarea acestei culori cu tonuri calde de gri, bej, nisip și cașmir. Culori de vopsea potrivite: NCS S2005 Y20R.

Parchet SPC amaron Stejar Princeton

Clasă de trafic: 23 , 33 , 42
Strat superior (mm): 0,55
Cod culoare: CAS 228
Nuanță: Stejar princeton
Rosturi: DESIGN BEVEL
lungime (mm): 1 511
Lățime (mm): 229
Garanție: 25 ani
Tehnologia pentru sistemul clic: 5G

Dimensiuni 151,1 × 22,9 cm

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Parchet SPC Amaron Wood EIR Stejar Priceton CAS 228”

Your email address will not be published. Required fields are marked

People also bought

Our Services

Free Shipping

Free Shipping On US

Money Returns

Return Within 30 Days

Secure Payment

Safe & Secure Payment

Support 24/7

Contact 24 Hours Day

SPECIAL PRODUCT

0 Days
0 Hours
0 Minutes
0 Seconds