Parchet vinil Amaron Wood EIR Stejar Mattari CAS 221

SKU: CAS221
  • placa cas 221 parchet vinil amaron wood eir parchet spc arbiton

174,90 lei

Cumpara acum

Detalii: Produsele se livreaza din stoc sau pe comanda
Livrare: Costul de curier va fi comunicat dupa finalizarea comenzii
Pretul afisat este pe bucata sau pentru 1mp

Ai nevoie de ajutor?

Expertii nostri sunt gata sa te ajute

Suna la : 0770 505 654

Parchet SPC

Imprăștie-te în lumea minimalismului asiatic cu pardoseala de vinil Stejar Mattari

Visezi la un interior care emană eleganță, liniște și subtilitate? Prezentăm pardoseala de vinil Stejar Mattari, un produs unic nu doar datorită esteticii sale, dar și a inspirațiilor care au însoțit creatorii săi. Este un ambient asiatic încapsulat într-un design unic, care introduce o notă de lux și armonie în casa ta. Fie că îți amenajezi un apartament nou sau planifici o renovare, pardoseala de vinil Stejar Mattari este soluția perfectă pentru oricine apreciază soluțiile originale și funcționale.

Pardoseala de vinil Stejar Mattari – subtilitatea asiatică în casa ta

Visezi la un interior cu un farmec delicat, oriental? Îți prezentăm parchet vinil Stejar Mattari, care încântă prin eleganța lui, adăugând un accent luxos, asiatic, în orice încăpere.

Sufletul Japoniei în casa ta

Inspirându-se din estetica tradițională a Japoniei, pardoseala de vinil Stejar Mattari (simbol CAS221) este primul produs din colecția noastră unde modelele de lemn de stejar parțial albit au servit ca bază pentru crearea podelei. Albirea de pe suprafață creează așa-numitele pori negativi, care adaugă podelelor un farmec și adâncime neobișnuite.

Numele ‘Mattari’ provine din limba japoneză, unde inițial descria un „gust blând, dar profund”, care se răspândește încet în gură. În argoul tineresc, acest cuvânt a căpătat un nou sens – relaxat, lipsit de griji. Astfel, structura luminoasă, albă a pardoselei de vinil Stejar Mattari în interior va deveni fundalul bunăstării noastre, iar reflexiile calde de roz delicat, bej deschis și piersică îi vor adăuga farmec.

Parchet vinil – Podea cu caracter unic

Stejar Mattari este o adevărată capodoperă. Decorul acestei pardoseli de vinil a fost creat pe baza modelelor de stejar, cu un caracter foarte floral. Nu sunt tăieturi sau crăpături, iar nodurile numeroase sunt vizibile acolo unde apar florile rotunde. Porii albiți/toșiți sunt un element caracteristic al decorului, constituind un atu incontestabil al acestor podele.

Tendința Japandi – întâlnirea dintre Scandinavia și Japonia

Pardoseala de vinil Stejar Mattari se încadrează perfect în cele mai recente tendințe de design interior. Aceasta este o propunere pentru cei care caută soluții neconvenționale pentru interiorul lor. Vor funcționa bine în camerele unde soarele pătrunde puțin. Datorită lor, minimalismul scandinav va întâlni simplitatea japoneză, creând un stil Japandi unic.

Nuanțe naturale și alb rupt

Pardoseala Stejar Mattari poate fi fundalul interiorului tău sau poate domina întreaga cameră. Se combină perfect cu tonurile calde, saturate de lemn, cu elementele de geometrie și tipografie. Accesoriile gri sau accentele de pe perete în culoarea roz murdar vor sublinia eleganța lor. Recomandăm să le combinăm cu culorile NCS S3020-Y80R și NCS S1500-N.

Permite-ți un strop de lux în casa ta cu pardoseala de vinil Stejar Mattari. Simte adevărata atmosferă asiatică în jurul tău!

Clasă de trafic: 23 , 33 , 42
Strat superior (mm): 0,55
Cod culoare: CAS 221
Nuanță: Stejar albit
Rosturi: DESIGN BEVEL
lungime (mm): 1 511
Lățime (mm): 229
Garanție: 25 ani
Tehnologia pentru sistemul clic: 5G

Dimensiuni 151,1 × 22,9 cm

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Parchet vinil Amaron Wood EIR Stejar Mattari CAS 221”

Your email address will not be published. Required fields are marked

People also bought

Our Services

Free Shipping

Free Shipping On US

Money Returns

Return Within 30 Days

Secure Payment

Safe & Secure Payment

Support 24/7

Contact 24 Hours Day

SPECIAL PRODUCT

0 Days
0 Hours
0 Minutes
0 Seconds