Parchet vinil Amaron Wood EIR Stejar Virgin CAS 227

SKU: CAS227
  • CAS 227 stejar virgin parchet vinil amaron eir parchet arbiton

174,90 lei

Cumpara acum

Detalii: Produsele se livreaza din stoc sau pe comanda
Livrare: Costul de curier va fi comunicat dupa finalizarea comenzii
Pretul afisat este pe bucata sau pentru 1mp

Ai nevoie de ajutor?

Expertii nostri sunt gata sa te ajute

Suna la : 0770 505 654

Parchet Vinil Amaron EIR

Stejar Virgin – Tradiția întâlnește modernitatea

O combinație surprinzătoare de tradiție și modernitate, reflexii roșii și subtilitate – acestea sunt pardoselile de vinil Stejarul Virgin. Caracterul expresiv și unic al panourilor, îmbogățit cu filosofia autentică Wabi Sabi, creează decorul perfect pentru crearea unui interior unic. Lăsați-vă inspirați și descoperiți posibilitățile nelimitate de amenajare a spațiului cu parchet vinil Amaron Stejar Virgin!

Expresiv și plin de caracter – pardoseli din vinil Stejar Virgin

Parchet vinil Amaron Stejar Virgin reprezintă o combinație extraordinară de autenticitate naturală și un accent de culoare expresiv. Cu reflexiile roșii care se evidențiază din decor, aceste panouri atrag atenția și introduc un caracter unic în interior. Roșul, deși discret, are un efect comparabil cu un Bloody Mary revigorant – deși, desigur, în această versiune mai ușoară și fără alcool.

Parchet vinil Amaron – O atmosferă unică în desenul decorului

Stejarul Virgin, ca model, se caracterizează printr-un desen unic al decorului. Crăpăturile tipice și nodurile abundente, contrasturile delicate ale părților deschise și închise ale decorului, precum și impuritățile subtile și strălucirile creează o imagine autentică și expresivă. Și toate acestea, în funcție de unghiul de lumină și ora zilei, pot dobândi un caracter de paie sau pot străluci delicat într-o nuanță de galben.

Wabi Sabi – Filosofia Imperfecțiunii în pardoselile din vinil Stejar Virgin

Pardoselile din vinil Stejar Virgin se integrează perfect în filosofia japoneză Wabi Sabi, care este celebrată ca frumusețea imperfecțiunii. Acest stil apreciază naturalitatea, asprimea și originalitatea, făcând ca pardoselile Stejar Virgin să devină un simbol al autenticității și armoniei adevărate.

Stejar Virgin – o culoare plină de contraste

Pardoseala din vinil Stejar Virgin reprezintă o combinație extraordinară de culori și nuanțe. Reflexiile roșii subtile și colorarea de paie creează o bază extraordinară pentru materialele naturale. Roșul care se evidențiază din decor se armonizează minunat cu stejarul coniac, nucul american sau placajul de frunze. Se poate combina cu succes cu culori crem, gri, bej și chiar grafit. Pardoselile din vinil Stejar Virgin se potrivesc perfect cu vopseaua de cod NCS S8000 N. Această nuanță de gri profundă și expresivă subliniază reflexiile roșii subtile ale panourilor, creând un spațiu armonios și coerent.

Clasă de trafic: 23 , 33 , 42
Strat superior (mm): 0,55
Cod culoare: CAS 227
Nuanță: Stejar virgin
Rosturi: DESIGN BEVEL
lungime (mm): 1 511
Lățime (mm): 229
Garanție: 25 ani
Tehnologia pentru sistemul clic: 5G

Dimensiuni 151,1 × 22,9 cm

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Parchet vinil Amaron Wood EIR Stejar Virgin CAS 227”

Your email address will not be published. Required fields are marked

People also bought

Our Services

Free Shipping

Free Shipping On US

Money Returns

Return Within 30 Days

Secure Payment

Safe & Secure Payment

Support 24/7

Contact 24 Hours Day

SPECIAL PRODUCT

0 Days
0 Hours
0 Minutes
0 Seconds