Parchet vinil CAS226 Stejar Empire Amaron Wood EIR

SKU: CAS226
  • panou parchet vinil CAS226

174,90 lei

Cumpara acum

Detalii: Produsele se livreaza din stoc sau pe comanda
Livrare: Costul de curier va fi comunicat dupa finalizarea comenzii
Pretul afisat este pe bucata sau pentru 1mp

Ai nevoie de ajutor?

Expertii nostri sunt gata sa te ajute

Suna la : 0770 505 654

Stejar Empire: Frumusețea ciocolatei amare în parchet vinil

Descoperă farmecul unic al unui parchet vinil Stejar Empire (CAS226) – o combinație armonioasă între stilul clasic și cel modern. Culoarea lor distinctă, care amintește de nuanța ciocolatei amare, atrage privirea și adaugă un caracter unic interioarelor. Ești gata pentru o întâlnire cu un stil cu adevărat regal? Te invităm să continui lectura.

banner parchet spc cas226

Descriere parchet vinil amaron wood stejar empire

Bine ați venit în lumea pardoselilor din vinil excepționale, unde eleganța se întâlnește cu modernitatea. Pregătiți-vă să întâlniți Stejarul Imperiu (CAS226) – o pardoseală din vinil cu un caracter sofisticat, adăugând un strop de farmec regal în orice spațiu.

Inspirație de nuanță regală

Inspirația din spatele nuanței închise a Stejarului Imperiu a venit de la un stejar unic care a zăcut sub suprafața pământului timp de secole, schimbându-și treptat culoarea în negru și albastru închis. După o analiză amănunțită și ținând cont de preferințele clienților, această nuanță a fost transformată într-o nuanță de ciocolată amară, mai prietenoasă cu piața, dar totodată modernă. În funcție de unghiul luminii, această culoare poate reflecta diferite nuanțe, creând un efect unic. Structura EIR accentuează și mai mult frumusețea pardoselii din lemn, făcând Stejarul Imperiu favoritul ascuns al întregii colecții.

Perfecțiune în detalii

Designul Stejarului Imperiu se bazează pe plăci de stejar lustruite de un caracter calm. Fără fisuri și tăieturi, dar cu numeroase noduri unde există flori rotunde, creează o structură omogenă și compactă. Datorită colorației sale întunecate, decorul este atemporal și adaugă eleganță în orice spațiu.

Interioare inspirate de stilurile MID-CENTURY și LOFT

Stejarul Imperiu se potrivește în orice interior. Se aliniază perfect atât cu stilul mid-century, cât și cu cel loft. Nuanța sa industrială îl face să se simtă perfect în camere mari, bine iluminate. Este baza perfectă pentru materiale precum marmura, lemnul deschis, metalul sau pielea – populare atât în stilul postmodern, cât și în cel postindustrial.

Compoziții cromatice parchet vinil stejar empire

Nuanța închisă a Stejarului Imperiu este baza ideală pentru alte culori și materiale. Reprezintă o idee pentru așa-numitul „fake uni” – o pardoseală care imită o culoare uniformă, dar, privind mai atent, dezvăluie structura lemnului. Această pardoseală se potrivește perfect cu structurile de piatră cu semne evidente de uzură, precum marmura, onixul sau terrazzo colorat. Culoarea Stejarului Imperiu poate fi combinată cu succes cu culori dominante precum caramel, portocaliu sau mango. În plus, se potrivește perfect cu culoarea Antracit (NCS S3030-Y50R), creând un ansamblu coerent și armonios.

Clasă de trafic: 23 , 33 , 42
Strat superior (mm): 0,55
Cod culoare: CAS 226
Nuanță: Închis
Rosturi: DESIGN BEVEL
lungime (mm): 1 511
Lățime (mm): 229
Garanție: 25 ani
Tehnologia pentru sistemul clic: 5G

Dimensiuni 151,1 × 22,9 cm

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Parchet vinil CAS226 Stejar Empire Amaron Wood EIR”

Your email address will not be published. Required fields are marked

People also bought

Our Services

Free Shipping

Free Shipping On US

Money Returns

Return Within 30 Days

Secure Payment

Safe & Secure Payment

Support 24/7

Contact 24 Hours Day

SPECIAL PRODUCT

0 Days
0 Hours
0 Minutes
0 Seconds