L1010.02 cornier aluminiu 10×10 x1.2 mm argintiu

SKU: L1010.02
 • L1010.02 argintiu cornier aluminiu 10x10 x1.2 mm

24,60 lei

Cumpara acum

Detalii: Produsele se livreaza din stoc sau pe comanda
Livrare: Costul de curier va fi comunicat dupa finalizarea comenzii
Pretul afisat este pe bucata sau pentru 1mp

Ai nevoie de ajutor?

Expertii nostri sunt gata sa te ajute

Suna la : 0770 505 654

Cornier Aluminiu 10x10 mm: Caracteristici și Utilizări pentru cornier 1x1 cm

Protecția de colț – cornier aluminiu 10×10 mm este o soluție practică și estetică pentru protejarea și finisarea colțurilor în diverse tipuri de construcții și amenajări interioare. Acest tip de protecție oferă atât durabilitate, cât și un aspect modern, fiind ideal pentru aplicări rezidențiale, comerciale și industriale. În acest articol, vom analiza beneficiile, caracteristicile și utilizările protecției de colț realizate din cornier aluminiu 10×10 mm.

Caracteristici Tehnice Cornier Aluminiu 10×10

Cornierul din aluminiu 10×10 mm are următoarele specificații tehnice:

 • Dimensiuni: 10 mm x 10 mm x 3000 mm
 • Grosime: 1.2 mm
 • Material: Aluminiu de calitate industrială
 • Finisaj: mat

Beneficii

 1. Protecția Colțurilor: Protecția de colț din cornier de aluminiu previne deteriorarea marginilor și colțurilor, reducând riscul de ciobire, zgârieturi sau alte daune mecanice.
 2. Durabilitate: Aluminiul este un material durabil și rezistent, capabil să suporte impacturi și uzura zilnică fără a se deforma sau coroda.
 3. Aspect Estetic: Cornierul de aluminiu are un finisaj modern și elegant, contribuind la un aspect curat și profesional al spațiului protejat.
 4. Rezistență la Coroziune: Datorită proprietăților sale naturale, aluminiul formează un strat de oxid care protejează împotriva coroziunii, fiind ideal pentru medii umede sau expuse la intemperii.
 5. Ușurința în Instalare: Protecția de colț sau cornier aluminiu 1×1 cm este ușor de montat, putând fi tăiată și ajustată pentru a se potrivi perfect nevoilor specifice ale fiecărui proiect.

Utilizări Comune

 1. Clădiri Rezidențiale: Protecția de colț este folosită pentru a proteja colțurile pereților, marginile ferestrelor și ușilor, precum și alte zone expuse la uzură în locuințe.
 2. Clădiri Comerciale: În spații comerciale, protecția de colț ajută la menținerea unui aspect profesionist și protejează colțurile de traficul intens și de deteriorări.
 3. Industrie și Depozite: Utilizată pentru protejarea colțurilor în zonele de producție și depozitare, unde echipamentele și vehiculele pot cauza daune.
 4. Amenajări Interioare: În proiectele de design interior, cornierul din aluminiu este folosit pentru a crea margini netede și protejate pe mobilier, scări și alte structuri interioare.
 5. Sisteme de Transport: Folosit pentru protejarea colțurilor în vehiculele de transport, cum ar fi furgonetele și camioanele, prevenind deteriorarea în timpul încărcării și descărcării.

Concluzie

Protecția de colț din cornier de aluminiu 10×10 mm este o soluție eficientă și estetică pentru protejarea și finisarea colțurilor în diverse aplicații. Datorită proprietăților sale remarcabile, cum ar fi durabilitatea, rezistența la coroziune și ușurința în instalare, acest tip de protecție este foarte apreciat în multe domenii, de la rezidențial la industrial. Alegerea cornierului de aluminiu pentru protecția colțurilor asigură nu doar o protecție sporită, ci și un finisaj modern și profesionist.

Dimensiuni 300 × 1 × 1 cm

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “L1010.02 cornier aluminiu 10×10 x1.2 mm argintiu”

Your email address will not be published. Required fields are marked

People also bought

Our Services

Free Shipping

Free Shipping On US

Money Returns

Return Within 30 Days

Secure Payment

Safe & Secure Payment

Support 24/7

Contact 24 Hours Day

SPECIAL PRODUCT

0 Days
0 Hours
0 Minutes
0 Seconds