L2010.02 cornier aluminiu 20×10 x1.2 mm argintiu

SKU: L2010.02
 • L2010.02 argintiu cornier aluminiu 20x10x1.2 mm

27,20 lei

Cumpara acum

Detalii: Produsele se livreaza din stoc sau pe comanda
Livrare: Costul de curier va fi comunicat dupa finalizarea comenzii
Pretul afisat este pe bucata sau pentru 1mp

Ai nevoie de ajutor?

Expertii nostri sunt gata sa te ajute

Suna la : 0770 505 654

Cornier Aluminiu 20x10 mm

Cornier Aluminiu 20×10 mm pentru Protecția Colțurilor: Caracteristici și Utilizări

Cornier aluminiu 20×10 mm este o soluție robustă și estetică pentru protejarea colțurilor în diverse tipuri de construcții și amenajări interioare. Acest tip de profil oferă durabilitate și un aspect modern, fiind ideal pentru aplicări rezidențiale, comerciale și industriale. În acest articol, vom explora caracteristicile, avantajele și utilizările protecției de colț realizate din cornier aluminiu 20×10 mm.

Caracteristici Tehnice

Protecția de colț din aluminiu 20×10 mm are următoarele specificații:

 • Dimensiuni: Profil de 20 mm x 10 mm
 • Grosime: 1,2 mm
 • Material: Aluminiu de înaltă calitate
 • Finisaj: Mat

Beneficii

 1. Protecția Colțurilor: Cornierul din aluminiu protejează colțurile pereților și ale altor structuri împotriva deteriorărilor mecanice, cum ar fi zgârieturile și ciobirile.
 2. Durabilitate: Aluminiul este un material rezistent, capabil să suporte impacturi și uzura zilnică fără a se deforma sau deteriora.
 3. Aspect Modern: Profilul din aluminiu are un finisaj estetic plăcut, contribuind la un aspect curat și profesionist al spațiului protejat.
 4. Rezistență la Coroziune: Proprietățile naturale ale aluminiului îl fac rezistent la coroziune, fiind ideal pentru medii umede sau expuse la intemperii.
 5. Ușurința în Instalare: Cornierul din aluminiu este ușor de tăiat și montat, putând fi adaptat rapid la dimensiunile și necesitățile specifice ale fiecărui proiect.

Utilizări Comune

 1. Construcții Rezidențiale: Protecția de colț din cornier de aluminiu este utilizată pentru protejarea colțurilor pereților, ferestrelor și ușilor, precum și în alte zone expuse la uzură în locuințe.
 2. Clădiri Comerciale: În spații comerciale, protecția de colț ajută la menținerea unui aspect profesionist și protejează colțurile de traficul intens și de deteriorări.
 3. Industrie și Depozite: Utilizată pentru protejarea colțurilor în zonele de producție și depozitare, unde echipamentele și vehiculele pot cauza daune.
 4. Design Interior: Cornierul din aluminiu este folosit pentru a crea margini netede și protejate pe mobilier, scări și alte structuri interioare, oferind un finisaj modern și curat.
 5. Vehicule de Transport: Protecția de colț este folosită în vehiculele de transport, cum ar fi furgonetele și camioanele, pentru a preveni deteriorarea colțurilor în timpul încărcării și descărcării.

 

Cornier aluminiu 20×10 mm pentru protecția de colț este o soluție eficientă și estetică pentru protejarea colțurilor în diverse aplicații. Datorită proprietăților sale remarcabile, cum ar fi durabilitatea, rezistența la coroziune și ușurința în instalare, acest tip de protecție este foarte apreciat în multe domenii, de la rezidențial la industrial. Alegerea cornierului de aluminiu pentru protecția colțurilor asigură nu doar o protecție sporită, ci și un finisaj modern și profesionist.

Dimensiuni 300 × 2 × 1 cm

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “L2010.02 cornier aluminiu 20×10 x1.2 mm argintiu”

Your email address will not be published. Required fields are marked

People also bought

Our Services

Free Shipping

Free Shipping On US

Money Returns

Return Within 30 Days

Secure Payment

Safe & Secure Payment

Support 24/7

Contact 24 Hours Day

SPECIAL PRODUCT

0 Days
0 Hours
0 Minutes
0 Seconds